GROEI MET MIND-TRAINING; JOUW BESTEMMING NAAR SUCCES!

WIL JE GROEIEN, MAAR JE WEET NIET HOE? MIND-TRAINING, JOUW BESTEMMING NAAR SUCCES!

De stap vooruit

Ik alleen moest het nu doen. Zo vond ik de Zijnsoriëntatie. In een jaar leerde ik goed voelen, bewust denken en door de gekte van mijn automatische aannames heen kijken. Ik werd zelfverzekerder, bewuster en oprecht doelgerichter. Dat gaf de richting voor groei.

 

Dit wilde ik delen met de wereld! Zo begon mijn coachingsbedrijf in een mongoolse yurt bij een slow-food kas restaurant. Ik genoot van het proces en van de zelf gecreëerde mooie plek. Werken met mensen verwarmde mijn hart. Met bewust vallen en opstaan zette ik ervaringen om in ondernemerschap. Het leven was mijn leerschool.

De groei

Later ontmoette ik mijn man en zakenpartner. Door hem kwam ik in contact met MIND-TRAINING. Ik leerde focussen en emotie positief in te zetten. Ik kon gericht werken zonder uit balans te raken door angst, boosheid en verdriet. Sterker nog, ik kon ze voor me laten werken. Ik voelde me bloeien ondanks moeilijke omstandigheden. Tegenslag werd de voedingsbodem van groei. Voorspoed iets om te delen met anderen.

De bestemming

Dat leidde tot positieve resultaten: ons gezamenlijk bedrijf werd geboren. MY MIND FARM. Een prachtbedrijf waar we enorm trots op zijn. We leren mensen en bedrijven te werken met de kracht van hun MIND, met inzetbaarheid van emotie, met heldere en luisterende communicatie.

 

Samen werden we ook teachers in positieve Neuroplasticiteit: een methode die je leert positieve ervaringen om te zetten in blijvende constructieve eigenschappen. Ik ben nu op mijn bestemming: de volle veranderlijkheid van het leven ten volle kunnen benutten.

Wat wij kunnen betekenen voor jou

Wil je ook succesvol zijn?

Wil je kunnen werken met focus?

Wil je  slim leren werken met jouw emotie?

Wil jij meer contact met jezelf en met de mensen om je heen?

 

Bel ons voor MIND training, voor jou of je bedrijf

We make life easy