Jong talent training meer info

Huiswerk training PLUS:

connect met de toekomst 

door je unieke talenten 

My Mind Farm en Trapp huiswerk coaching:

Wij combineren 40 jaar aan neurowetenschappen, gezondheidskennis, onderwijskennis, creativiteitsbevordering en praktische wijsheid

 

DE LEVENSTALENTEN LEER JE MET HET HUISWERK DOOR TRAINING VAN:

Aandacht…het onderschatte fundament van effectief leren: aandacht is de elektriciteit van de leermotor. het geheim van omgaan met afleiden is de aandacht terug kunnen leiden naar wat je wilt doen. Op een dieper niveau: wat daarbij helpt is begrijpen waarom je het doet en ook daar richt onze training zich op. Wat je wens voor de toekomst is. Hoe jij die toekomst kunt bouwen, stap voor stap.

Plannen maken; voor rust, overzicht, houvast. En ontdek een ritme dat leren sterker maakt. Het breekt het huiswerk in kleinere haalbare brokjes; dat versterkt het zelfvertrouwen. Overzicht en planning doet meer: het geeft tijd voor werken en tijd andere dingen. De juiste afwisseling maakt het leren sterker. Geen uitzichtloos gevoel meer…door nemen van je vrije tijd juist sterker zijn.

Omgaan met gedachten. Dé basis van goed werken/creativiteit, maar ook van afleiding. We leren je je gedachtenwereld verkennen. Je versterkt gedachten die helpen bij het oplossen van vraagstukken met het richten van je aandacht. We leren je onbehulpzame gedachten te laten gaan. Dat is echt leren concentreren, maar zoals wij het je leren brengt het rust, kalmte en ontspanning. 

Managen van stress-signalen; en wat doe je ermee. Leer omgaan met verandering en onverwachtheid. Enjoy the surprises. Stress is normaal, maar soms gewoon te veel. We helpen je begrijpen waarom het ontstaat en wanneer het tegen je werkt. En we leren je het te verzachten en te verminderen. We leren het voorkomen. Het is een onmisbare basis voor een goed leven.

Gaan op gevoel; het waarschuwingslampje voor stress. Ook een groen lampje voor als het goed gaat. Als je dat gevoel van elkaar weet te onderscheiden, kun je leren het overwinningsgevoel te gebruiken om lekkerder te functioneren. It’s like magic.

Aandacht voor emotie; emotie bepaalt in alles hoe we doen. Gevoel en gedachten geven aan waar de emotie naar toe gaat. We leren hoe de emotie te managen zodat actie leidt naar het realiseren van doelen

Omgaan met emotie in anderen kweekt medestanders en bouwt succes. We leren in onszelf hoe emotie in anderen werkt. waardoor we beter connecten om samen doelen te bereiken. Zo ontstaat samenwerking met docenten, ouders, vrienden, trainers enz

We trainen communicatie; hoe het beste in de ander naar boven te halen, zodat zij kunnen bloeien en ons weer gaan helpen om te bloeien. Het is ook de basis om later een goede teamplayer te worden en een goed onderhandelaar. 

COVID/LOCKDOWN PROOF.

NIET LIVE, DAN LEREN OMGAAN MET VIRTUELE UITDAGINGEN

Natuurlijk hopen we deze training live te kunnen doen, daar dit voor leren en het sociale aspect veruit het beste is. Maar als we in lockdown verkeren tijdens het programma is het een uitmuntende gelegenheid te oefenen met het omzetten van de nadelen van online werken naar het gebruiken van de voordelen ervan.

 

START MET EEN WORKSHOP EN 2 X PER MAAND EEN TRAINING: VERWACHT IN JANUARI 2022

TRAJECT VAN EEN JAAR

3 X PER WEEK TOEPASSEN OP HUISWERK MAKEN

BEL VOOR MEER INFO OVER LEERTRAINING: 06 14411767

ONZE SAMENWERKINGSPARTNER TRAPP STUDIECOACHING: 035 683 6525

 

 

Wij zijn

MY MIND FARM

ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN

VOOR MEER INFO EN OOK JE MENING

LINKEDIN STEVEN: 

https://www.linkedin.com/in/steven-claus-7389565/

LINKEDIN ALICE: 

https://www.linkedin.com/in/alice-claus-de-jong-6528a7a5/

FACEBOOK:

https://www.facebook.com/mymindfarm

INSTAGRAM:

https://www.instagram.com/mymindfarm/?hl=en

Onze samenwerkingspartner

TRAPP STUDIE COACHING

SOCIAL MEDIA

VOOR MEER INFO EN OOK JE MENING 

WEBSITE:

https://www.trappstudiecoaching.nl/

LINKEDIN:

https://www.linkedin.com/in/wilfried-trapp-a4a71080/

FACEBOOK:

https://www.facebook.com/trappstudiecoaching

INSTAGRAM:

https://www.instagram.com/studiecoaching/?hl=en